marți, 31 decembrie 2013

A mai trecut un an...

Asociatia "Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului" Satu Mare - BILANTUL ANULUI 2013.

In aceste ultime zile ale anului, ne amintim cu drag ce a insemnat acest an pentru noi toti .
Pentru a veni în sprijinul copiilor din familiile nevoiaşe, s-a continuat şi în anul 2013 servirea unei mese calde, de trei ori pe săptămână, pentru aproximativ 100 de persoane, din care 80 sunt copii, aparţinând diverselor confesiuni religioase. Fondurile necesare acestor activităţi sunt obţinute din donaţii si sponsorizari . S-au oferit şi alte forme de ajutor constând în mobilier, îmbrăcăminte şi încălţăminte, pachete cu alimente cu ocazia Sfintelor Sărbători ale Naşterii Domnului şi ale Sfintelor Paşti, sprijin bănesc pentru diferite necesităţi: cumpărarea de medicamente, plata facturilor de utilităţi,etc.
Cea mai multă atentie o acordăm copiilor asistati al căror număr este în continuă crestere. Deoarece nu avem la ora actuală un spatiu adecvat desfasurării activitătilor cu copiii, dorim infiintarea Centrului de zi Sfânta Tatiana, care speram să prindă contur in anul ce vine!
Până atunci multe dintre activităti le desfasurăm in parteneriat cu scolile din municipiu, cărora le multumim.
Copiii asistati au avut parte de un an foarte bogat in activităti, din care amintim doar câteva: participarea la un spectacol de circ, Marsul pentru Viata, excursie la Mănăstirea Măriuş, participarea la ziua de curătenie natională “Let's do it Romania”, spectacolul caritabil "Larg deschideti poarta sufletelor voastre".
Cu ocazia sărbătorilor au fost la colindat la diverse intreprinderi si institutii si s-au intalnit cu Mosul, primind multe cadouri.
Multumim si pe această cale tututor sponsorilor si donatorilor nostri, persoane fizice si juridice, fără ajutorul cărora nici una din activitătile noastre nu ar fi fost posibilă.
In numele membrilor AMD, voluntarilor si copiilor, viitorii beneficiari ai centrului Sfânta Tatiana, vă dorim un An Nou Fericit, de cel putin 2014 ori mai bun decât cel care se incheie.
LA MULTI ANI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu