duminică, 30 decembrie 2012

Încă o minune a Sfântului Nectarie

    Era o zi de vineri din toamna anului 2012. Ca în fiecare săptămână, la Biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din municipiul Satu Mare avea loc slujba Sfântului Maslu. Spre deosebire de alte zile însă, mulţimea prezentă la slujbă era mai numeroasă, deoarece tocmai se aduseseră spre închinare moaştele Sfântului Nectarie, care se adăugau astfel la moaştele deja existente în biserică.
    În faţa bisericii, un băieţel se plimba de mână cu verişorul său, elev de liceu. Într-un scurt moment de neatenţie al acestuia din urmă, micuţul a tâşnit să treacă de cealaltă parte a podului Golescu. Accidentul a fost inevitabil, în faţa bisericii micuţul fiind izbit de un taximetru care circula regulamentar.
    Diagnosticul medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă a fost fractură de umăr şi leziuni ale ficatului. Cazul fiind considerat grav, băieţelul a fost transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD la Spitalul din Cluj Napoca. Peste câteva zile urma să împlinească 4 ani.
    Două fete, martore ale accidentului, au intrat în Biserică şi au anunţat ce se întâmplase. Slujba Sfântului Maslu era în plină desfăşurare. În timp ce fetele povesteau în şoaptă, s-a auzit o voce din mulţime spunând: "Nu e nici o problemă, Sfântul Nectarie lucrează!"
    Ajuns la Spitalul din Cluj Napoca, micuţul a fost supus unor investigaţii complexe, dar nu i s-a găsit nici măcar o fractură. Era o minune, copilul era nevătămat!
    La intoarcerea în oraş, primul drum al copilului însoţit de către părinţii lui a fost la biserică, să-I mulţumească lui Dumnezeu şi Sfântului Nectarie.

                             Lăudaţi pe Dumnezeu întru Sfinţii Lui!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu